Afwerking

In samenwerking met Printenbind.nl zorgen we voor de finishing touch die een professionele uitstraling en optimale bescherming biedt op het eindresultaat van je geboortekaart. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de volgende hooggekwalificeerde afwerkmethodes.

Vouwen

Bijna iedere formaat kan worden gevouwen. Het is ook mogelijk om aan de korte zijde te vouwen. Kies er een leuke envelop bij om te verzenden! Wij bieden enveloppen in meer dan 20 kleuren.

Ronde hoeken

De ronde hoeken bij een geboortekaart zorgen voor een zachte en vriendelijke uitstraling. Ook zijn ze niet standaard en vallen net wat meer op. Door de ronde hoeken kan je helemaal je eigen touch geven aan een normaal vrij standaard geboortekaart. Het is mogelijk dat er per type geboortekaart kleine verschillen zullen zijn. Maar de hoeken zullen altijd even rond zijn.

Coating

Door de coatinglaag wordt je geboortekaartje nog beter beschermd voor vlekken en water. Onder andere koffiespetters kunnen zonder enig probleem met een nat doekje worden afgenomen. Let op: Dit moet wel direct na het morsen gebeuren, daarbij kunnen grotere hoeveelheid vocht niet worden afgenomen. 
Hierdoor zijn ze nog beter geschikt voor veelvuldig gebruik. 

Er kan gekozen worden om alleen de voorkant te coaten of aan de beide zijdes. Coating is erg moeilijk beschrijfbaar, alleen permanent marker zal onuitveegbaar zijn. Wil je nog kunnen schrijven op je papier? Kies dan voor alleen de voorkant met coating zodat de achterzijde nog beschrijfbaar blijft.

Mat lamineren

De lamineerlaag is krasbestendig en beschermd tegen spatten, vocht en vuil. Een mat gelamineerde cover is perfect voor een geboortekaart die lang mee moet gaan. De cover biedt meer bescherming dan een glossy cover en blijft langer mooi. Ook heeft deze een zeer clean en strakke uitstraling.

Bel mij op

Als je vragen hebt
bellen wij je op.